سیر سیاه برای چی خوب است 4
آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟
اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد سیر تازه (و نه سیر سیاه) می تواند برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مورد استفاده قرار گیرد. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است. آلیسین یک ترکیب طبیعی سولفوری است که از سیر به دست می آید و خواص آنتی بیوتیک زیادی از جمله اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچی است.
اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیقتر بررسی کنید. سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد. بنابراین بهتر است که بگذارید سیرها چند روز دیگر نیز در آرامپز بمانند.
این فایدهی سیر سیاه به دلیل ترکیبات چربیسوز و آنتیاکسیدانهایی است که در این مادهی غذایی پیدا میشوند و به افزایش سطح چربیسوزی بدن، تنظیم قند خون و کاهش کلسترول کمک میکنند. اگرچه برای نتیجهگیری قطعی به آزمایشهای انسانی نیاز است، مصرف سیر سیاه با توجه به ارزش غذایی بالایی که دارد میتواند برای بدن مفید باشد و خطر بیماریهای گوناگون را کاهش دهد. مطالعات علمی متعددی در مورد سیر سیاه انجام شده است که نتایج آنها بسیار شگفتانگیز است. تحقیقات نشان میدهند که مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش وزن، مدیریت سطح چربیها در خون، و بهبود عملکرد کبد کمک کند. سیر سیاه با کاهش چربی موجود در خون، تحت تاثیر قرار دادن عروق و رگها و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، مانند فشار خون و سکته، نقش بسزایی ایفا میکند.
یکی از مهمترین خواص سیر، تاثیری است که در ضدعفونی بدن و رقیق شدن خون دارد. در این مطلب به طور کامل درباره خواص سیر و نحوهی مصرف آن توضیح دادیم. علاوه بر این، سیر سیاه می تواند باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید شود که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. همانطور که گفتیم سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و سیستم دفاعی را بهبود می بخشد.
یک تا دو حبه سیر سیاه در روز مقدار مناسبی برای استفاده روزانه است. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش میدهد. جمع بندی تحقیقات نشان می دهد بهترین دما برای تخمیر سیر و تبدیل آن به سیرسیاه دمای ۷۰ درجه سانتی گراد است. باید توجه داشت که فقط دما موثر نیست و خواص سیرسیاه تحت تاثیر عواملی دیگری مثل رطوبت هم هست. سیر سیاه همان سیر معمولی است که تخمیر شده و محصول کشور خاصی نیست؛ بنابراین بذر سیر سیاه وجود ندارد و می تواند در هر کشوری تولید شود. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند.
سیر سیاه چه طعمی دارد
سرم سیر سیاه طریقه مصرف
سیر سیاه عوارض
سیر سیاه عطاری
سیر سیاه عکس
سیر سیاه عسل
سیر سیاه و عسل
سیر سیاه با عسل
سیر سیاه برای عفونت واژن
سیر سیاه برای عفونت