سیر سیاه را چگونه مصرف کنیم 2024-02-14
13 خواص سیر سیاه طریقه مصرف و عوارض مجله دکتریاب
تحقیقات در کره جنوبی نشان دادهاند که سیر سیاه در محافظت از کبد بسیار مؤثر است. این سیر به خوبی چربیهای جمعشده در کبد را کاهش داده و از آسیبهای ناشی از تغذیه نامناسب جلوگیری میکند. همچنین، آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه میتوانند آسیبهای کبدی ناشی از الکل را درمان کنند.
این ترکیبات، مانند پلیفنولها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلولهای ایمنی را تقویت میکنند. خواص سیر سیاه؛ در این پست می توانید خواص سیر سیاه را مشاهده کنید و برای پیشگیری و درمان بیماری ها از آن استفاده کنید. سیر سیاه ویژگی های خاصی دارد که آن را برای درمان بیشتر بیمارهای استفاده می کنند. سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد و همچنین ترکیب بیشتری از S-Allylcysteine در آن وجود دارد که به جذب آلیسین کمک می کند. شما با خوردن روزانه یک حبه سیر می توانید از ماده غذایی بهرمند شوید. یک حبه سیر سیاه بدون بو با طعم نسبتا شیرین مصرف کنید و از خواص سیر سیاه بهرمند شوید.
سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتیاکسیدانهای فعال بسیار بیشتری دارد. استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی میتواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند. هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که میتواند به دیواره رگهای خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد.
سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترلشده به سیر سیاه تبدیل میشود. با اینکه سیر سیاه مغذیتر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناختهشدهای نیست و چندان استفاده نمیشود. در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا میشویم.
سیر سیاه نوعی سیر است که فرآوری شده و به رنگ سیاه و طعم ملایم تبدیل شده است. مطالعات نشان داده است که سیر سیاه ممکن است فواید سلامتی متعددی از جمله کاهش سطح قند خون داشته باشد. سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند. این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند.
سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتیاکسیدانی بیشتری است. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی هفتگی کمک میکند دفاعتان در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو قویتر شود. خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه ده برابر قویتر از همین خواص در سیر سفید میباشد.
این فرآیند مانع از تکثیر غیرطبیعی سلولها شده و باعث مرگ سلولهای سرطانی بدون آسیب به سلولهای سالم میشود. مطالعات نشان دادهاند که سیر سیاه میتواند به ویژه در کاهش خطر ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش، ریه، سینه و پروستات موثر باشد. تحقیقات نشان میدهد که سیر سیاه میتواند با سلولهای سرطانی مبارزه کند. در یک مطالعه که روی نمونه خون ۲۱ داوطلب انجام شد، عصاره سیر سیاه فعالیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی قویتری نسبت به عصاره سیر خام داشت. در حقیقت، محققان متوجه شدند که عصاره سیر سیاه برای سلولهای سرطانی ریه، سینه، معده و کبد سمی است.
سیر سیاه دکتر بیزشما می توانید سیر سیاه را به غذاها یا سالادهای خود اضافه کنید و با گنجاندن آن در سس های خوشمزه ای که تهیه می کنید، هم از رنگ، هم طعم و هم از فواید آن بهره مند شوید. اگر می خواهید سیر سیاه را به طور منظم مصرف کنید، می توانید یک حبه سیر سیاه را مستقیما قورت دهید، البته انتخاب با شماست. سیر سیاه از جمله سبزیجاتی است که به طور مثبت از سلامت مغز حمایت می کند. در نهایت از آنجایی که سیر سیاه منبع قوی آنتی اکسیدان است، می تواند مشکلاتی مانند استرس، بی خوابی و خستگی ناشی از استرس را نیز برطرف کند و به بدن نشاط بخشد. یکی دیگر از روشهای لذتبخش مصرف سیر سیاه، استفاده از آن به همراه نان و پنیر است.
هر آنچه که باید در رابطه با خواص شگفت انگیز سیر سیاه بدانید را در اینجا مشاهده کنید. افرادی که به سیر تازه یا سایر محصولات مرتبط با سیر آلرژی دارند، ممکن است به سیر سیاه نیز حساسیت نشان دهند. علائم آلرژی ممکن است شامل خارش، قرمزی پوست، مشکلات تنفسی یا تورم باشد. مثلا می توانید سیر سیاه را خرد کنید و روی پیتزا، سالاد یا نان تُست بریزید و میل کنید؛ یا آن را همراه غذاهایی مثل سوپ بپزید.
پژوهشهای جانوری با آزمایش روی موشها نشان دادهاند که سیر سیاه دارای خواص محافظتی از کبد است و در صورت آسیب دیدن کبد میتواند جلوی آسیبهای بیشتر کبدی را بگیرد. سیر سیاه یک ماده غذایی منحصر به فرد با خواص درمانی و تغذیه ای متعدد است. این ماده با طعم شیرین تر عطر قوی تر و غلظت بالای ترکیبات مفید به عنوان یک مکمل غذایی و دارویی مورد توجه قرار گرفته است.
آلیسین و آلیوم، دو جزء فعال سیر، میتوانند از ایجاد آنزیمهایی که سرعت تجزیه بافت استخوانی را تسریع میکنند، جلوگیری کنند. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. سیر سیاه نیاز به گرمای مداوم دارد و در زودپز قابل تهیه نیست. البته، میتوان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر میخواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید.
از آنجایی که سیر فقط برای چند هفته در دسترس است، ممکن است بخواهید بیشتر از نیاز خود بخرید و آنها را فریز کنید. برای منجمد کردن، پوسته های سیر را به صورت یک لایه روی یک ورقه قرار دهید و آن را در فریزر قرار دهید. پس از یخ زدن، آن را به کیسه زیپ دار منتقل کنید و تا یک سال در فریزر نگهداری کنید. میتوانید آنها را به روشهای مختلفی ادویه کنید و در صورت تمایل، آنها را در سالاد استفاده کنید. فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.سیر و همچنین مغزها را خرد کنید و پنیر را با دقت رنده کنید یا همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
سیر سیاه میتواند تولید گلوکز در کبد را کاهش داده و مانع از آزاد شدن بیش از حد قند به جریان خون شود. همچنین، این ماده به افزایش ترشح انسولین از پانکراس کمک میکند و به این ترتیب سطح قند خون را در محدوده طبیعی نگه میدارد. علاوه بر این، سیر سیاه از طریق کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، از آسیب به سلولهای بتای پانکراس (تولیدکننده انسولین) جلوگیری میکند که نقش کلیدی در کنترل طولانیمدت دیابت دارد. سیر سیاه سرشار از مواد مغذی و ترکیبات آنتیاکسیدانی است که در فرآیند تخمیر افزایش مییابند.
سیر سیاه همچنین با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در رگها، از آسیب به بافتهای قلب و عروق جلوگیری میکند. این خاصیت به پیشگیری از تصلب شرایین و بهبود انعطافپذیری رگهای خونی کمک میکند که نتیجه آن کاهش فشار خون و تقویت عملکرد قلب است. از طرفی، سیر معمولی طعمی تند و بویی قوی دارد که ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد.
سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است. سیر حاوی "آدنوزین" است، ماده ای که فیبرین، پروتئین لخته کننده خون را مهار می کند. می تواند چسبیدن خون به دیواره سرخرگ ها را تا 50٪ کاهش دهد و تجمع پلاکت ها را تا 25٪ کاهش دهد. سیر سفید طعم قوی و تندی دارد و این باعث می شود دهان و تنفس بوی تندی بگیرد. اگر سیر سفید را خام مصرف کنید ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد و بیشتر از آن به عنوان یک ماده آشپزی عالی استفاده می شود.
در یک مطالعه حیوانی دیگر، عصاره سیر سیاه به کاهش تریگلیسیرید و کلسترول تام در موشهایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، کمک کرد. بالا رفتن سطح تریگلیسیرید و کلسترول تام در خون معمولا نشاندهنده افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی است. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند. ویژگی اصلی که سیر سیاه را از سیر سفید متمایز می کند، خواص آنتی اکسیدانی فراوان آن است.
اگر سیر معمولی را از ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری کنید تا تبدیل به سیر سیاه شود. این فرآیند که تبخیر نامیده می شود باعث شیرین شدن مزه سیر می شود و رنگ آن را سیاه می کند و به آن حالت ژله ای و نرم می دهد. اولین بار کره ای سیر سیاه برای مصارف دارویی تولید کردند چون سیرسیاه خواص درمانی فوق العاده ای دارد. امروز در پارسی دی خواص سیر سیاه را می توانید مطالعه کنید همراه ما باشید.
آنها معمولاً در سرخ کردن یا حتی درست مانند مارچوبه به خوبی آماده می شوند . برگ های سیر معمولاً نازک و همچنین به شکل حلقهدار هستند و رایحهای عالی ایجاد میکنند. در بالای هر کدام یک جوانه محکم بسته و در عین حال برآمده وجود دارد. سس سیر را می توان به صورت خام یا پخته خورد و به انواع غذاها اضافه کرد. بسیاری از مردم جوانه را دور می اندازند زیرا در غذاهای خام خیلی جالب نیست.
اگرچه ممکن است با سیر خام آشنایی بیشتری داشته باشید، اما سیر سیاه می تواند یک ماده غذایی خوشمزه در رژیم غذایی شما باشد. علاوه بر ویتامین و مواد معدنی گفته شده، سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به سیر معمولی است. ادعایی که درباره اثرات لاغری سیر سیاه مطرح می شود مربوط به توانایی سیر سیاه در کاهش سطح کلسترول، چربی خون و سطح تری گلیسیرید است.
گرچه این ماده غذایی فواید زیادی برای سلامتی دارد، در موارد معدودی پس از مصرف آن عوارض و اثراتی منفی هم مشاهده شده است. در این فرایند برای ایجاد قوام و چسبندگی مدنظر، به دما و رطوبتی کاملا تنظیمشده نیاز داریم. بوتههای سیر خام مدتی طولانی در دمای ۶۰ تا ۸۷ درجه سانتیگراد و رطوبت زیاد نگهداری میشوند و این کار موجب تغییر رنگ، بافت و مزه سیر میشود.
طبق پژوهشها، سیر سیاه میتواند میزان هوموسیستئین، کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) و تریگلیسیریدها را در خون کاهش دهد و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد. این موجب کاهش التهاب در قلب و عروق و بهبود جریان خون میشود. سیر سیاه میتواند به تنظیم انسولین و کنترل سطح قند خون در بدن کمک کند.. سیر سیاه ریسک دیابت بارداری را پایین میآورد و این پتانسیل را دارد که از عوارض ناشی از دیابت کنترل نشده پیشگیری کند.. میدانیم که سیر تقویتکننده سیستم ایمنی است و سیر سیاه هم از این نظر مستثنی نیست.. سیر سیاه میتواند با تقویت سیستم ایمنی جلوی انواع بیماریهای باکتریایی و ویروسی را بگیرد.
آنها همچنین یک راه عالی برای افزودن رنگی از رنگ بهاری هستند تا غذای شما را برای عکس آماده کنند. از سبزیجات خوش خوراک و فصلی می توان به برگ های سبز سیر اشاره کرد. توجه به این نکته مهم است که این موارد استفادههای سنتی هستند و لزوماً توسط تحقیقات بالینی حمایت نمیشوند.
اگر سیر سیاه به مقدار زیاد مصرف شود عوارضی دارد که ممکن است دستگاه گوارش فرد را تحریک کند و علائمی مانند حالت تهوع، گاز، سوزش سر دل، بوی بد بدن و اسهال ایجاد کند. همچنین اگر فرد حساسی هستید باید مراقب آلرژی ناشی از مصرف زیاد آن باشید. در این نوشته میخواهیم نگاه دقیقتری به سیر سیاه بیندازیم و ببینیم این مادهی غذایی چیست، چه فوایدی دارد و چگونه میتوانید از آن در غذاهای خود استفاده کنید. سیر سیاه به عنوان یک مکمل غذایی می تواند به عنوان یک کمک در کنار درمان های پزشکی مورد استفاده قرار بگیرد.
شکلگیری التهاب میتواند حافظه را دچار اختلال کرده و کارکرد مغز را با گذر زمان بدتر کند. سیر سیاه به جلوگیری از شکلگیری التهاب کمک میکند و به همین دلیل برای حفظ سلامت مغز مفید است. قند خون بالا خطرات زیادی برای سلامتی دارد و در افراد مبتلا به دیابت هم میتواند منجر به آسیب کلیوی، عفونت و بیماریهای قلبی شود. ارزش غذایی سیر سیاه با سیر سفید و معمولی متفاوت است و خواص گوناگونی برای سلامتی دارد. سیر سیاه را میتوانید بهتنهایی، بهصورت پودر شده، نگه داشته شده در روغن، بهعنوان چاشنی سالاد یا در کنار هر غذایی که دوست دارید استفاده کنید. همانطور که گفتیم سیر سیاه نسبت به سیر سفید طعم ملایمتری دارد.
این ماده طبیعی به ویژه برای افرادی که به دنبال روشهای سالم و بدون عوارض برای کاهش وزن هستند، انتخابی عالی است. مطالعات نشان دادهاند که مصرف منظم سیر سیاه میتواند آنزیمهای کبدی مانند ALT و AST را که نشاندهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد. این امر نشان میدهد که سیر سیاه میتواند آسیبهای کبدی ناشی از مصرف الکل، داروها یا بیماریهای مزمن را کاهش دهد. یکی از مکانیزمهای مهم ضدسرطانی سیر سیاه، توانایی آن در تحریک فرآیند آپوپتوز (مرگ برنامهریزی شده سلولی) در سلولهای سرطانی است.
برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. سیر سیاه میتواند به تنظیم انسولین و کنترل سطح قند خون در بدن کمک کند. سیر سیاه ریسک دیابت بارداری را پایین میآورد و این پتانسیل را دارد که از عوارض ناشی از دیابت کنترل نشده پیشگیری کند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، میتواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند. این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتیاکسیدانهای فراوان، به تحریک فرآیندهای چربیسوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک میکند. سیر سیاه با بهبود عملکرد سلولها در استفاده از انرژی و کاهش ذخیره چربی در بدن، فرآیند کاهش وزن را تسهیل میکند.
میتوانید سیر سیاه را له کرده و به سسها یا دیپهایی مانند حمص اضافه کنید. این روش علاوه بر خوشطعم کردن غذا، خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی را نیز افزایش میدهد. سیر سیاه نه تنها یک مکمل غذایی ضدپیری است، بلکه به عنوان یک سد دفاعی طبیعی در برابر بیماریهای مزمن مرتبط با افزایش سن، مانند آلزایمر، بیماریهای قلبی و سرطان عمل میکند. افزودن این ماده به رژیم غذایی روزانه راهکاری مؤثر برای داشتن ظاهری جوانتر و بدنی سالمتر است. برای اینکه مصرف سیر سیاه موثر باشد و بدن از مزایای آن بهره مند شود، حداقل مقدار مصرف سیر سیاه در روز باید بین ۰.۶ تا ۱.۲ گرم باشد.
بهگفته آنها اگر در مغز التهاب کمتری وجود داشته باشد، میزان این ترکیب کاهش مییابد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر نیز کمتر میشود. هوموسیستئین که نوعی آمینواسید تولید شده در بدن است میتواند به دیواره عروق آسیب زده و زمینه را برای بیماریهای قلبی و عروقی فراهم کند.. خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه ده برابر قویتر از همین خواص در سیر سفید میباشد.. این مولکولهای آنتیاکسیدانی از سلولهای شما در برابر آسیبهای اکسیداتیو که منجر به پیری و بیماری میشوند محافظت میکنند..
هیچ دستور العمل خاصی در مورد نحوه خوردن سیر سیاه وجود ندارد. فروشگاه ها و محصولات ارگانیک زیادی هستند که سیر سیاه را به فروش می رسانند، اما توصیه می شود از محصولات معتبر استفاده کنید تا مطمئن باشید که فرایند تخمیر سیر سیاه به خوبی انجام شده باشد. یکی از این محصولات، سیر سیاه دکتر بیز است که می توانید از اینجا خریداری کنید.
انتها و جوانه ها را برش بزنید، روغن، نمک و فلفل بریزید و روی گریل روی شعله متوسط قرار دهید. آنقدر بپزید تا بیرون آن سرخ شود و داخل آن نرم شود - حدود 10 دقیقه. آنها را به قطعات 2 اینچی خرد کنید و به مدت چهار تا پنج دقیقه در روغن روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید. به گزارش سلام دنیا، ساقه های سیر ساقه های سبز رنگ نازک و خوش رنگی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند. که در واقع یک غنچه است و اگر روی پیاز باقی بماند، جوانه گل می دهد. معمولا روی بخاری ممکن است سیر پخته شود و رطوبت خود را از دست دهد.
سیر سیاه علاوه بر داشتن حبه های سیاه، طعم بسیار دلنشین تری دارد و قوام چسبناک تری نسبت به سیر خام دارد. سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد. زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود. افرادی که از داروهای رقیقکننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده میکنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند. مصرف همزمان سیر سیاه با این داروها میتواند خطر کبودی یا خونریزی داخلی را افزایش دهد.
در هفته اول ممکن است که ته بوتهها نیمسوز و پوست آنها قهوهای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت میشوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروکشدن میکنند و پوستشان شل میشود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیقتر بررسی کنید.
از میان مواد غذایی سرکه، آب انار، سکنجبین و روغن بادام از خوراکیهای با طبع سرد هستند که مصلح سیر سیاهاند. سیر سیاه از جمله مواد غذایی است که برای مبارزه با رادیکالهای آزاد و جلوگیری از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی میشود، سیستم ایمنی در بدن انسان را تقویت میکند. نخستین خاصیت سیر سیاه برای بدن این است که آنتیاکسیدان بالایی دارد.
فرآیند تخمیر سیر تازه باعث میشود که ترکیبات فعال آن افزایش یابد و به شکلی ملایمتر و قابلهضمتر برای دستگاه گوارش تبدیل شود. این ماده با تقویت باکتریهای مفید روده (پروبیوتیکها) به تعادل فلور روده کمک میکند که این امر نقش مهمی در بهبود فرآیند هضم و جلوگیری از مشکلاتی مانند یبوست، نفخ و سوءهاضمه دارد. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکولهای آنتیاکسیدانی پایدارتر تبدیل میشود.
در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند. جالب است بدانید که سیر سیاه تمام خواص سیر سفید را 3 برابر بیشتر دارد. این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد. همچنین در مقایسه با سیر سفید 3 برابر انتی اکسیدان بیشتری دارد. یکی از ویژگیهای مهم سیر سیاه، تحریک تولید آنزیمهای گوارشی است که به تجزیه بهتر مواد غذایی و جذب بیشتر مواد مغذی کمک میکند. این خاصیت باعث میشود که مواد غذایی سریعتر و مؤثرتر هضم شوند و احساس سنگینی و ناراحتی پس از غذا خوردن کاهش یابد.
خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. لطفاً قبل از هر غذایی که برای اولین بار مصرف می کنید، از جمله سیر سیاه، با پزشک خود مشورت کنید و هیچ محصولی را که پزشک برای شما مناسب نمی داند، مصرف نکنید. برخی از افراد از سیر سیاه برای کاهش وزن، بهبود سلامت قلب و کاهش التهاب استفاده می کنند. با این حال، تحقیقات بیشتری برای تأیید این ادعاها مورد نیاز است. سیر سیاه چیست ؟ سیر سیاه سیر معمولی (Allium sativum) است که فرآیند تخمیر طولانی و با دمای پایین را طی کرده است. این فرآیند رنگ سیر را به سیاه، طعم آن را به شیرین و مزه آن را به نرم و جویدنی تبدیل می کند.
در فرآیند تخمیر، ترکیبی به نام آلیسین که بوی تند سیر را شکل میدهد، به ترکیبات آنتیاکسیدانی مانند آلکالوئیدها و فلاونوئیدها تبدیل میشود. به همین دلیل، سیر سیاه سرشار از آنتیاکسیدان است و میتواند به محافظت از سلولهای بدن در برابر آسیبهای اکسیداتیو کمک کند. آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن کمک می کنند و از سلول ها در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت می کنند. این ویژگی سیر سیاه را به یک ماده مفید برای پیشگیری از بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی عروقی تبدیل می کند. فرایند تخمیر سیر سفید باعث می شود سیر سیاه به طور قابل ملاحظه ای آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد. زمانی که سیر سفید فرآوری می شود ماده اصلی سیر به نام آلیسین به ترکیبات دیگری مانند آلکالوئید ها و فلاونوئیدها تبدیل شده که اینها آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند.
سیر سیاه یکی از قدیمیترین و مؤثرترین گیاهان دارویی است که به دلیل خواص بینظیرش برای سلامتی، از گذشته تاکنون مورد توجه قرار گرفته است. اما آیا میدانید سیر سیاه چگونه به بدن شما کمک میکند؟ این ماده طبیعی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و حتی مبارزه با بیماریهای مزمن کمک میکند. اما نحوه صحیح مصرف آن چیست؟ آیا مصرف بیش از حد سیر سیاه عوارض جانبی دارد؟.
با این حال، برخی مطالعات نشان داده اند که سیر سیاه ممکن است دارای خواصی باشد که می تواند به کاهش وزن کمک کند. به عنوان مثال، سیر سیاه ممکن است به افزایش متابولیسم و سرکوب اشتها کمک کند. جالب است بدانید که در مطالعه ای که دانشمندان انجام دادند به این نتیجه رسیدند که فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه پس از تبدیل چند برابر می شود. در این مطالعه سیر در فرایند 21 روزه به حداکثر محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید.